Back in Brasil

Bokade lite impulsivt en 2 veckors resa till Brasilien och är på plats just nu. Fick resan rätt billigt, ca 5500kr med Ving. Hade jag väntat ytterliggare någon vecka kunde jag fått flygbiljetten billigare, men det är svårt att veta hur länge man vågar vänta innan biljetterna blir helt utsålda.

Som surfare är man inte speciellt omtyckt hos flygbolagen, som brukar bestraffa en med höga avgifter för att man ska få ta med surfbrädan. Jag skulle ha betalat 900kr extra, men eftersom jag hade packat allt i boardbagen hade jag inget annat att checka in vilket gjorde att jag slapp betala. Tack för det flygbolaget!

Imorgon bär det av till Pirangi för att leverera glasögon till Ricardos kiteskola. Av honom tänker jag köpa en leash för att säkra kiten så att jag inte riskerar att förlora den när man löser ut säkerhetsanordningen, så imorgon blir det kitesurfing igen! Idag blev det vågsurfing för första gången sen sist jag var här. Jag märkte tydligt hur otränad man var i axlarna när man paddlade i vågorna. Men med ett surfpass varje morgon ska vi nog råda bot på detta!

One reply on “Back in Brasil”

Comments are closed.