Första posten på kitesurf bloggen

Hej och välkommen till min sida där jag skriver om allt som har att göra med min hobby kitesurfing. Just nu bor jag i Brasilien på nordöstra kusten som anses väldigt bra för kitesurfing. De långa stränderna, mycket vind och skönt klimat gör att det alltid finns möjlighet till bra surfing.

Innan jag kom till brasilien hade jag bara provat kitesurfing en gång i Nederländera i Hindeloopen tillsammans med några tyska kompisar. Helgen där var menad till att vi andra skulle lära oss av våran kompis som är kiteinstruktör, tyvärr hade vi bara vind första dagen på eftermiddagen så det blev mest grillning och fotboll för våran del.

När jag kom till Brasilien fick jag i uppdrag av min tyska kompis att introducera och sälja glasögon för kitesurfing. Eftersom han säljer dessa framgångsrikt i Europa och nordafrika tänkte vi att det såklart måste fungera bra i Brasilien med. Sagt och gjort började jag importera dessa glasögon hit och håller på att sälja in dessa till kitesurfingskolor och surfshoppar.

Jag har även lärt mig kitesurfing här och kommer fortlöpande uppdatera denna blog om heta spots, händelser och bra skolor. Kort sagt, en guide om kitesurfing i Brasilien men kommer innehålla allt jag tycker är intressant att skriva om som rör kitesurfing.