Julklappstips för kitesurfaren

Ska ni till att handla julklappar till er surfande vän men ännu inte funnit den perfekta julklappen? Då kan jag rekommendera ett par surfglasögon! Surfglasögon är perfekt när solen skiner och vattnet stänker mot ögonen. Även om det inte är rätt årstid att kitesurfa i Sverige nu så kan det ändå vara lägligt att handla om man ska resa utomlands i vinter för att surfa. Med ett par skyddande glasögon blir surfingen så mycket behagligare och man kan titta upp mot kiten utan besvär.

På kitecamp.se finns det flera olika glasögonmodeller som man kan titta närmare på. Den mest populära modellen kallas Solid och ingår i Basic Line, det är den modellen som är ett par renodlade surfglasögon. Vill man ha ett par polarizerade solglasögon i Solid modellen finns det också som Premium Line, då ingår även ett hardcase att förvara glasögonen i.

Andra modeller är Converter och Styler som finns med polarizerade glas och med fodral. Dessa modeller går även att använda till vardags när man inte surfar utan bara vill ha ett par coola brillor. Glasögonen är som sagt en bra julklapp till den som kitesurfar men passar självklart till alla vattensporter såsom surfing, vindsurfing och jetski bland annat. Leveranstiden är ca 4-5dagar från det att varan beställts och betalats. Så lägg din order i tid för att hinna få paketet till julaftonen!